Support forums
in

Browse by Tags

All Tags » Ajax Uploader » ie8
  • Invalid Argument in IE but not other browsers

    Can't figure out what's going on here, I'm going through and methodically pulling out code but it's still not working.  I've got the latest DDL, I've tried to debug but the code is very cryptic.  The examples on the site work fine but not in the app.  Here's the error code:  Message: Invalid argument. Line: 1 Char: ...
    Posted to Ajax Uploader (Forum) by vayhey on August 10, 2012
  • Re: Strange .Net error while uploading.

    I have a similar issue when i try to upload multiple files from ie8 to iis7 I'm using the last CuteWebUI.AjaxUploader.dll     Randomly the upload freeze     and after some minutes i receive this error:     How can i fix this problem?   I have found a workaroud from ...
    Posted to Ajax Uploader (Forum) by ramponis on May 11, 2010
  • Re: AjaxUploaded Not Working in Windows 7 !

    (Similar posting on diffent thread) I'm having a similar issue... maybe check out my website using IE8... its basically the ''Start uploading manually'' scenario, but the OnPostBack javascript doesnt seem to get called.http://www.mailpro.org/Anon_Upload.aspx theres a temporary source viewer ...
    Posted to Ajax Uploader (Forum) by enorl76 on February 25, 2010
  • Re: issue while uploading file

    (Not to add noise) but there seems to be an issue with IE8, FYI.  I'm getting similar (but client-side) oddities.  My CuteWebUI_AjaxUploader_OnPostBack javascript sometimes doesnt get called...
    Posted to Ajax Uploader (Forum) by enorl76 on February 25, 2010
Powered by Community Server (Commercial Edition), by Telligent Systems