Search

You searched for the word(s):
Showing page 1 of 4 (35 total posts) < 1 second(s)
  • Special Editing Features in Firefox Only?

    There seems to be some special editting features (for example, arrow buttons on Tables to allow adding more cells) which only show up in Firefox, but not in IE or Chrome. &nbsp;Can you confirm this?&nbsp;&nbsp;
    Posted to Cute Editor for .NET (Forum) by GCB on November 4, 2010
  • Re: CuteEditor inserting garbage html

    Updating to version 6.6 has seemed to have resolved this problem. Thanks.&nbsp;
    Posted to Cute Editor for .NET (Forum) by GCB on November 1, 2010
  • CuteEditor inserting garbage html

    We've been using CuteEditor v6.0 on our website &nbsp;for about two years now. &nbsp;Recently I added DotNetGallery 3.1. Ever since then CuteEditor has been inserting the following garbage into each updated field.&nbsp;&nbsp;&lt;style type=''text/css'' isprelink=''true''&gt;@import ...
    Posted to Cute Editor for .NET (Forum) by GCB on October 29, 2010
  • Re: Images not being displayed

    Eric ,&nbsp;Yes, I already figured that out. Unfortunately, that fix does not work on my real website. &nbsp;When I do that on it, it gives me a file not found exception:&nbsp;''Could not find a part of the path 'C:\\Users\\gary\\Documents\\Visual Studio ...
    Posted to ASP.Net Image Gallery (Forum) by GCB on October 29, 2010
  • Re: Images not being displayed

    Yeah, there is definitely a bug in the way you are handling GalleryClient changes.&nbsp;
    Posted to ASP.Net Image Gallery (Forum) by GCB on October 29, 2010
  • Re: Images not being displayed

    Sent you the zip file. Thanks.&nbsp;
    Posted to ASP.Net Image Gallery (Forum) by GCB on October 29, 2010
  • Re: Images not being displayed

    Okay, I seem to see the problem. &nbsp;&nbsp;As you can see if you test my code, the problem seems to be caused by the fact that I am setting GalleryClient to something other than the default. &nbsp;Either I'm doing it wrong or you have a bug.&nbsp;&nbsp;Which is it? &nbsp;
    Posted to ASP.Net Image Gallery (Forum) by GCB on October 29, 2010
  • Re: Images not being displayed

    /forum_uploads2/HFTPTest - Copy.zip&nbsp;Yes, I trimmed down my website to contain only one page - the Gallery.aspx copied from your demo. &nbsp;The web.config is my web.config with no changes. &nbsp;This website is zipped and attached to this post. &nbsp; Gallery.aspx should be set as the start page.&nbsp;&nbsp;Note that the DNG control does not ...
    Posted to ASP.Net Image Gallery (Forum) by GCB on October 29, 2010
  • Re: Images not being displayed

    Yes, the demo works fine by itself.&nbsp;&nbsp;What folder are you talking about? &nbsp;Obviously the image folder has write permissions because the thumbnails are being created. &nbsp;&nbsp;Could this have anything to do with versions. I am using .NET 3.5. &nbsp;&nbsp;&nbsp;I am going to trim down my website to a smaller version and zip it up and ...
    Posted to ASP.Net Image Gallery (Forum) by GCB on October 29, 2010
  • Re: Images not being displayed

    I copied the Default.aspx from your demo to my website. &nbsp;The only thing I changed in it was I removed your banner and then changed GalleryClient and GalleryFolder to point to the correct locations on my site. &nbsp;I created a new test folder of images and then ran the page in the debugger. &nbsp;It complied with no errors and ran. &nbsp;It ...
    Posted to ASP.Net Image Gallery (Forum) by GCB on October 28, 2010
1 2 3 4 Next >
Powered by Community Server (Commercial Edition), by Telligent Systems