Live Support, Chat, Upload Control and Rich Text Editor
Welcome to Support forums Sign in | Join | Help |Client Center
in Search

Browse by Tags

All Tags » Firefox
Showing page 1 of 4 (35 total posts)
  • Multiple editors in a popup page in firefox

    I have three editors in a page. I found that in Firefox, the  CuteEditor_OnInitialized only process for the third one. (There is no problem in IE) The first two editors cannot be used.    
    Posted to Cute Editor for .NET (Forum) by surrounding on August 28, 2015
  • CuteEditor 6.7 & jQuery Tabs

    Hi, I see inconsistent behaviour when CuteEditor is inside a Jquery Tab. The following code reproduces the problem:    <!DOCTYPE html> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head runat="server">     <title></title>     <script ...
    Posted to Cute Editor for .NET (Forum) by xmas79 on July 4, 2014
  • FireFox error from Uploader in an iFrame

    We are using Asp.Net version 3.0.0.0 of teh CuteWebUI.AjaxUploader on several pages on our site. One page is loaded in an iFrame and displayed in a div styled like a modal dialog. The page that is loaded in the iFrame has a asp:DropDownList, and a few asp validators. The page works fine in all browsers except FireFox 25.0.1. When the iFrame/div ...
    Posted to Ajax Uploader (Forum) by Phillip on December 20, 2013
  • Firefox formatting issues

    This control seems to have some issues in Firefox 25.0:   1. Hitting backspace seems to remove HTML chars rather than 'design mode' chars. (producing <br> at the end of the document for instance.   2. It seems to go into a mode where all editing is done in one character spot.    
    Posted to Cute Editor for .NET (Forum) by Symo on November 7, 2013
  • URLs are automatically interpreted in Internet Explorer but not in Firefox nor Chrome

    Hi all,   when I enter a URL in Cute Editor, e.g. http://www.google.com , Internet Explorer 8 automatically makes it a link, e.g. http://www.google.com.In Firefox and Chrome it does not work. Is it possible to change this?    Additionally when I want to paste something (plain text), this works fine in Internet Explorer 8, but in ...
    Posted to Cute Editor for .NET (Forum) by Kai2 on August 1, 2012
  • Problems with dialogfilter in Chrome and firefox

    Dear Friends, I have big problems with DialogFilter in Chrome and FireFox. It don't work. Only work in IE Please help me!!  Regards,
    Posted to Ajax Uploader (Forum) by AlexisMC on February 9, 2012
  • Re: Browse button disabled in iframe (oxae is null?)

    I am experiencing the same thing.  In FireFox, I have AjaxUploader in an iframe that is contained inside an ajaxToolkit:TabPanel.  The Upload button stays gray/inactive.  The CuteWebUI_AjaxUploader_OnInitialize event does fire, but the button remains grayed out.  If I navigate to the uploader page (outside the Iframe) ...
    Posted to Ajax Uploader (Forum) by MReed on June 17, 2011
  • Serious cross-browser problems

    Hello, I am experiencing exactly the same problem as described by the user below in the CuteEditor for .Net forum. Moreover, I also note that simply opening a page for edit in Firefox will erase any existing anchors inserted in IE.  To be clear, we're talking about pasting using the ''Paste as text'' command.  The ''Paste from ...
    Posted to Cute Editor for ASP (Forum) by mtlwriterguy on March 30, 2011
  • In Firefox, 2nd instace of Editor does not render properly because of javascript - Ox12f is null

    The following code produces the error - only in Firefox.  Firebug shows the error - Ox12f is nullThe problem goes away if I remove the code that hides the div on the document load - but I need this.  This does work in IE 8.  <%@ Control Language=''C#'' AutoEventWireup=''true'' CodeBehind=''TestView.ascx.cs'' ...
    Posted to Cute Editor for .NET (Forum) by judebowman on October 28, 2010
  • Cuteeditor is not workng in Firefox for us

    Hi, Cuteeditor is not workng in Firefox for us. When user makes some change and clicks save in Firefox, the edited text is not present in the 'Text' property of the CuteEditor in server, instead it contains the same text sent to the browser. This works fine in IE. Recently we upgarded to application to MOSS could this be the cause. I am not ...
    Posted to Cute Editor for .NET (Forum) by bagann0210 on September 7, 2010
1 2 3 4 Next >
Powered by ASP.Net
Copyright 2003 - 2017 CuteSoft Components Inc.. All rights reserved.