Live Support, Chat, Upload Control and Rich Text Editor
Welcome to Support forums Sign in | Join | Help |Client Center
in Search

Invalid postback or callback argument

Last post 08-27-2008, 10:12 AM by ncodd. 6 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  07-25-2008, 8:52 AM 42543

    Invalid postback or callback argument

    I am working with the demo projects and the first time I upload an item everything works fine but the second time always gives the following long error message. I am using the Framework 2.0-Csharp-MicrosoftAjax demo.
     

     
    I have seen this quite a bit with AJAX and having to register events with the ClientScriptManager but this seems strange when the demos give me this error.
     
    I am also getting this as an error in my own project EACH time a file is uploaded. The progress bar shows up correctly so I know that I have the module in the right place in web.config.
  •  07-25-2008, 2:59 PM 42552 in reply to 42543

    Re: Invalid postback or callback argument

  •  07-25-2008, 3:21 PM 42553 in reply to 42552

    Re: Invalid postback or callback argument

    For those who don't want to read the article, he said the error was being caused by having the <compilation debug="true"> and that changing it to false fixes it. There were other comments stating that a slow server could cause this as well.
     
    This did not fix it for me. Debug is set to false and I am still getting the same error. I will try it on my other pc and on a web server to see what happens there. I will send an update once I can get some time to try it out.
  •  07-25-2008, 6:05 PM 42555 in reply to 42553

    Re: Invalid postback or callback argument

    I am still receiving the error in both the demo and my own website. I uploaded the entire demo to my host and now I am getting the error 'UploadModule is not installed into web.config.!' I had this error on my local pc but that was because I stupidly put the module into the validation module section. Once I moved it it worked fine. I really don't know why this is happening with the demo.
     
    Ideas?
    http://67.199.60.173/Test/Default.htm
  •  07-28-2008, 4:19 PM 42588 in reply to 42555

    Re: Invalid postback or callback argument

    spudcud,
     
    Did you create a virtual directory when testing?
     
    If so, can you check your web.config file and make sure you have the following code in the <system.web> section?

        <httpModules>
          <!-- MagicAjax is used in ASP.NET 1.1 examples. -->
          <add name="MagicAjaxModule" type="MagicAjax.MagicAjaxModule, MagicAjax"/>
          <add name="CuteWebUI.UploadModule" type="CuteWebUI.UploadModule,CuteWebUI.AjaxUploader"/>
        </httpModules>

    Keep me posted

    asp.net Chat http://cutesoft.net/ASP.NET+Chat/default.aspx
    Web Messenger: http://cutesoft.net/Web-Messenger/default.aspx
    asp.net wysiwyg editor: http://cutesoft.net/ASP.NET+WYSIWYG+Editor/default.aspx
    asp wysiwyg html editor: http://cutesoft.net/ASP
    asp.net Image Gallery: http://cutesoft.net/ASP.NET+Image+Gallery/default.aspx
    Live Support: http://cutesoft.net/live-support/default.aspx

  •  08-27-2008, 9:44 AM 43309 in reply to 42588

    Re: Invalid postback or callback argument

    Hi I wondered if anyone has had a fix for this issue,
     
    I am currently getting the same error, after creating my own page from the demo. 
    I have installed the licence and configured the config file, everything works the first time round, also works if you add and then delete the uploaded attachment, however if you add more than one I get the invalid postback.
     
     
    Any pointers would be appreciated.
    I am running 2.0 Ajax uploader, and copied the example from the multi-files-upload example. 
     

  •  08-27-2008, 10:12 AM 43310 in reply to 43309

    Re: Invalid postback or callback argument

    ncodd:
    Hi I wondered if anyone has had a fix for this issue,
     
    I am currently getting the same error, after creating my own page from the demo. 
    I have installed the licence and configured the config file, everything works the first time round, also works if you add and then delete the uploaded attachment, however if you add more than one I get the invalid postback.
     
     
    Any pointers would be appreciated.
    I am running 2.0 Ajax uploader, and copied the example from the multi-files-upload example. 
     

     
    Please ignore my previous post I wasnt looking what I was doing, I have resolved this issue. 
     
    Thanks
     
View as RSS news feed in XML
Powered by ASP.Net
Copyright 2003 - 2017 CuteSoft Components Inc.. All rights reserved.