Search

You searched for the word(s):
Showing page 2 of 4 (35 total posts) < 1 second(s)
  • Re: Images not being displayed

    I cannot place the test code on a public site as doing so will break our production web site photo galleries, which use DNG version 1. &nbsp;&nbsp;&nbsp;Please don't give up on me. &nbsp;Let me know what you would try to fix it and I'll try it here.&nbsp;Thanks. &nbsp;
    Posted to ASP.Net Image Gallery (Forum) by GCB on October 28, 2010
  • Re: Images not being displayed

    Here is the runtime code that DotNetGallery is inserting into my web page. &nbsp;I am setting GalleryClient to ''~/U_DotNetGallery_Files/''. &nbsp;Again, DNG is not displaying any of the images and is not responding to mouse actions. &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;&lt;script type='text/javascript' ...
    Posted to ASP.Net Image Gallery (Forum) by GCB on October 28, 2010
  • Re: Images not being displayed

    Here is an image of the images directory. &nbsp;As you can see, the thumbnails are being created. They are just not being displayed.&nbsp;&nbsp;
    Posted to ASP.Net Image Gallery (Forum) by GCB on October 28, 2010
  • Re: Images not being displayed

    Eric,&nbsp;Thanks for replying. &nbsp;As I said, I already copied the files and DNG did create the thumnails. &nbsp;It's just not displaying them on the web page.&nbsp;
    Posted to ASP.Net Image Gallery (Forum) by GCB on October 28, 2010
  • Images not being displayed

    Hello,&nbsp;I just installed DNG 3.1 and am attempting to convert my website (not public) from version 1. &nbsp;The site is compiling and running correctly. &nbsp;DNG is finding the image directory (GalleryFolder) because I can see the thumbnails and config files being created. &nbsp;It is also finding its files directory (GalleryClient) because ...
    Posted to ASP.Net Image Gallery (Forum) by GCB on October 28, 2010
  • Re: CE Stripping out OnClick in <a> tag.

    Thanks, that did it.
    Posted to Cute Editor for .NET (Forum) by GCB on November 24, 2009
  • CE Stripping out OnClick in <a> tag.

    We use CE as the editor for our CMS, so we often add and change html with it.&nbsp; However, when I try to add an OnClick event to an &lt;a&gt; tag.&nbsp; CE strips it out before I can save it.&nbsp; (This particular OnClick event is necessary for Google Analytics tracking.) &nbsp; In&nbsp;CE, I click the HTML tab and change this: &nbsp; &lt;a ...
    Posted to Cute Editor for .NET (Forum) by GCB on November 24, 2009
  • Re: SPAN tags out of control

    My sincerest apologies.&nbsp; This was not a CE error.&nbsp; It was totally my bug.
    Posted to Cute Editor for .NET (Forum) by GCB on November 4, 2009
  • Re: SPAN tags out of control

    This is still an issue.&nbsp; Please reply.&nbsp;
    Posted to Cute Editor for .NET (Forum) by GCB on October 14, 2009
  • Re: SPAN tags out of control

    No, 6.4 did not fix this problem.&nbsp; Why is CE inserting span tags into the editable text?&nbsp; I am fetching the field content into the .Text property directly from our CMS database, and the span tags are NOT in the database. &nbsp; // In my class which subclasses CE.&nbsp; This is a database get. Text = ...
    Posted to Cute Editor for .NET (Forum) by GCB on October 2, 2009
Powered by Community Server (Commercial Edition), by Telligent Systems