Live Support, Chat, Upload Control and Rich Text Editor
Welcome to Support forums Sign in | Join | Help |Client Center
in Search

Browse by Tags

All Tags » IE9
Showing page 1 of 2 (13 total posts)
  • Uploader Button was disabled in IE 9 but Working in IE 10 hosted in SharePoint 2013

    Hi we have new MVC 4 Application hosted in our SharePoint Site 2013. We are having an issue when the Application was accessed in IE9 the uploader button was disabled but when it is accessed in IE10 there is no problem. Im already using the latest version of ajax uploader.   I added below code on the head tag of my sharepoint master page ...
    Posted to Ajax Uploader (Forum) by roblesjohnryan on August 13, 2015
  • UploadAttachments on IE9 with Framework 2

    Hi         I 'm using AjaxUploader 3.0.0.0 with the framework 2.0.50727. I set MultipleFilesUpload option to true.        On Firefox, Chrome, IE8, IE10 and IE10 comptatibility mode the page works fine but in IE 9.0.8112.16421 (64 bits - update version 9.0.17) the popup selection ...
    Posted to Ajax Uploader (Forum) by vincentUCF on October 2, 2013
  • adding flash video crashes ie9 (.net)

    very similar to the issues shown in the php forum thread, ie9 only closes the browser when attempting to insert a flash video to a page.   php link >>> http://cutesoft.net/forums/thread/74091.aspx   using version 6.6     
    Posted to Cute Editor for .NET (Forum) by dwood on May 7, 2013
  • Silverlight Error

    We are using the AjaxUploader but are receiving Silverlight errors when uploading files. This is happening in IE 9 with version 5.1.10411.0 of Silverlight. It's strange becuase if you try enough times the file will eventually upload.   The error that we see is Silverlight The upload task is interrupted!   Does anyone know what ...
    Posted to Ajax Uploader (Forum) by davewitherden on October 25, 2012
  • IE9 issue with cute editor popups

          I am getting"The webpage you are viewing is trying to close the window" popup when trying to insert an Emotion. I was not able to even close the Emotion pop up as IE is continuosly poping up close window dialog.   This issue is only with IE9.   Please let me know any solution to overcome ...
    Posted to Cute Editor for .NET (Forum) by mkumars6inf on October 19, 2012
  • IE9 Issue: Switching between Normal and HTML view inserts extra markup

    We have found an issue where in IE9 if you flick between Normal view and HTML view extra markup is inserted..... eg if I have a </br> tag it inserts another straight after....in fact if I keep switching it adds another..then another....etc... Has anyone else had the same issue? 
    Posted to Cute Editor for .NET (Forum) by mistat2000 on November 16, 2011
  • Re: PasteHTML issue

    Ken, I did update to the latest version of CuteEditor, but I can still produce the problem. Btw, I just realized that this only happens on Internet Explorer, and Chrome or Firefox seem to work just fine. I tried it on IE9.
    Posted to Cute Editor for .NET (Forum) by syedrazi on November 14, 2011
  • Save problem

     Hello, I have a problem with trying to ad text in  several browsers (IE9, Chrome13.0.182.220 and Safari 5.1). When i press save in IE the page reloads but nothing else happens. With Chrome and Safari i get the message: @import ...
    Posted to Cute Editor for .NET (Forum) by Tjardo on September 12, 2011
  • IE9 bugs - Text formatting not getting applied (heading sizes, normal, etc.), window "expansion"

    Recently, as in the past few days, IE9 in Windows 7 has been exceedingly buggy with the editor, refusing to apply formatting (heading sizes, normal, etc.) when selected from the format dropdown box. There is also an odd glitch where the bottom of the editor will expand downwards after every keystroke. This is happening on multiple computers, both ...
    Posted to Cute Editor for .NET (Forum) by A-Damage on August 30, 2011
  • IE9 and EditorWysiwygModeCss

    Have numerous complaints that the editor no longer saves new text.I found a few posts online that mention not using the ''EditorWysiwygModeCss'' property.  This did remedy the situation but its only a temporary solution. What should I do? Any help would be very much appreciated. Perhaps I'm using an older version? Has this bug been ...
    Posted to Cute Editor for ASP (Forum) by xtomicino on June 10, 2011
1 2 Next >
Powered by ASP.Net
Copyright 2003 - 2017 CuteSoft Components Inc.. All rights reserved.