Live Support, Chat, Upload Control and Rich Text Editor
Welcome to Support forums Sign in | Join | Help |Client Center
in Search

bug in 5.1

Last post 03-15-2010, 9:32 AM by Eric. 4 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  03-09-2010, 3:46 AM 59252

    bug in 5.1

    dear sir,
     
    We have found a bug which was reported for the 5.3 version.
     
    When you add <a href="#">wiggle</a> in html view then goto normal and back again, a href_cetemp gets added.
     
    We were hoping that this had been fixed. Will this be done before the release?
     
    We are using this editor or our client. We saw the above post in the forums but didn't found how it was fixe.
     
     An early reply will be highly appreciated.
     
    thank
     
    Vikram
  •  03-09-2010, 7:20 AM 59257 in reply to 59252

    Re: bug in 5.1

    Dear vikramrsingh,
     
    Which product are you using?  CuteEditor for .NET V5.3?
     
    Regards,
    Eric
  •  03-09-2010, 11:36 PM 59293 in reply to 59257

    Re: bug in 5.1

    Yes Please provide us a solution asap.
     
    thanks
     
    Vikram
  •  03-10-2010, 4:27 AM 59300 in reply to 59257

    Re: bug in 5.1

    Can you please help why we get this error on server :
     

    Server Error in '/inews' Application.

    Could not load file or assembly 'ICSharpCode.SharpZipLib, Version=0.84.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=1b03e6acf1164f73' or one of its dependencies. The located assembly's manifest definition does not match the assembly reference. (Exception from HRESULT: 0x80131040)

     
    this is because of cute editor.
     
    thanks
     
    vikram
  •  03-15-2010, 9:32 AM 59389 in reply to 59300

    Re: bug in 5.1

    Dear vikramrsingh,
     
    Please recycle the Application Pool and try it again.
     
    Regards,
    Eric 
View as RSS news feed in XML
Powered by ASP.Net
Copyright 2003 - 2016 CuteSoft Components Inc.. All rights reserved.