Live Support, Chat, Upload Control and Rich Text Editor
Welcome to Support forums Sign in | Join | Help |Client Center
in Search

Preview switch not working when <div> is used - In IE only

Last post 08-26-2009, 6:53 AM by maximus392. 6 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  08-24-2009, 5:16 AM 54943

    Preview switch not working when <div> is used - In IE only

    Hi Adam/Eric,
     
    During the process of evaluating the new control version 6.4, we came across some issues with <div>.
     
    When you dbl click the layer, and fill the border color or anything else like bold, italic etc... And then click ok to add the changes back to the html editor.  Then you cannot click preview or html mode.. This problem is happening only in IE (7.0, 8.0), and working fine in firefox. We are using  IE 8.0.
     
    After spending too much time, we found the real reason behind. After you click "OK" in the div dialog box, and click preview mode, the issue happens. But if you add something to the editor area, such as text or anything else, this issue does not occur. That is why it is difficult to trap it from your testing team.
     
    This is also happening in your demo page as well. It is easy to reproduce.
     
    Please suggest.
     
    thanks

    Karan Singh
    (Web Developer)
  •  08-24-2009, 8:49 AM 54956 in reply to 54943

    Re: Preview switch not working when <div> is used - In IE only

    Hi,
     
    Thanks for your reporting.
     
    Do you mean a script error and can't switch to Preview mode ?
     
    Now we are investigating on it.
     
    Regards,
    Terry
  •  08-24-2009, 8:52 AM 54959 in reply to 54956

    Re: Preview switch not working when <div> is used - In IE only

    I don't see the script error, but I can't switch the mode to Preview.

    Karan Singh
    (Web Developer)
  •  08-24-2009, 9:19 AM 54965 in reply to 54959

    Re: Preview switch not working when <div> is used - In IE only

    Hi,
     
    We just found the reason.
     
    The DIV is in a IE editing mode, and the IE textRange API has bug on that.
     
    We need put more time on this issue.
     
    Regards,
    Terry
     
  •  08-24-2009, 10:08 AM 54970 in reply to 54965

    Re: Preview switch not working when <div> is used - In IE only

    Hi,
     
    We just provide a new update, please try again.
     
    Regards,
    Terry
  •  08-25-2009, 12:26 AM 55000 in reply to 54970

    Re: Preview switch not working when <div> is used - In IE only

    Thanks Terry.
     
    I tried it on your demo site, and the fix is working fine.
     
    Did you update the download files also??  Can i get the new control files from the http://cutesoft.net/downloads/folders/cute_editor_current_releases/entry21904.aspx
    or is there any other place i need to download from.
     
    Please update the information.

    Karan Singh
    (Web Developer)
  •  08-26-2009, 6:53 AM 55061 in reply to 55000

    Re: Preview switch not working when <div> is used - In IE only

    Hi Terry,
     
    I am still waiting for your reply. Please let me know.
     
    Thanks
    Karan

    Karan Singh
    (Web Developer)
View as RSS news feed in XML
Powered by ASP.Net
Copyright 2003 - 2017 CuteSoft Components Inc.. All rights reserved.