Absolute Path not working

  •  02-04-2008, 1:49 PM

    Absolute Path not working

    The editor is not inserting the entire URL into the path information for images.  Here is the code I am using to instantiate the Editor
     
    Dim AC_ACCOUNTID As String = Request.QueryString("AC_ACCOUNTID")
     
    Dim EmailID As String = Request.QueryString("EmailID")
     
    Dim EnterpriseEmailID As String = Request.QueryString("EnterpriseEmailID")
     
    Editor1.Setting("security:ImageGalleryPath") = "~/accounts/" + AC_ACCOUNTID + "/uploads"
     
    The AC_ACCOUNTID variable simply identifies the account holder so I know which upload folder to look in.
     
    I am able to view images in the editor but when a page produced by the editor is sent via email the images do not appear because the full link information is not in the IMG tag inserted by the Cute Editor. 
     
    I have reviewed the entire support base and forums and tried everything listed, incluing RemoveServerNamesFromUrl="false" UseRelativeLinks="false"
     
    Nothing changed --- the <IMG> tag source only shows src='appname/accounts/accountid/uploads/image.gif" and not the full path with the domain name. 
     
    Is it possible my version of Cute Editor does not support this.  Your site says version 6.0 does but I do not know how to tell what version I am running.
     
    Thanks for any help you can provide....
     
    Rudy
View Complete Thread
Powered by Community Server (Commercial Edition), by Telligent Systems