Live Support, Chat, Upload Control and Rich Text Editor
Welcome to Support forums Sign in | Join | Help |Client Center
in Search

Error when using the Ajax uploader control

Last post 07-29-2010, 9:19 AM by Eric. 4 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  07-19-2010, 5:42 AM 62567

    Error when using the Ajax uploader control

    Hi everyone
     
    I'm getting a javascript error below where I'm accessing the page with the ajax uploader control,
     
    ERROR
     
    UploadModule is not installed into web.config.!
     
     
    Looking forward to your response.
     
    Thanks,
    Zola
  •  07-19-2010, 8:49 AM 62569 in reply to 62567

    Re: Error when using the Ajax uploader control

    Please refer to http://ajaxuploader.com/Deployment.htm, please check whether you have followed step 2.
     
    Regards,
    Eric
  •  07-28-2010, 6:06 PM 62785 in reply to 62569

    Re: Error when using the Ajax uploader control

    I am also getting this error. I have followed all of the installation instructions. The page works just fine on my DEV and DEMO environments, but once I put it on the production server, I get the above error. The production server is on a web cluster. Any ideas on what I should do?
  •  07-28-2010, 6:11 PM 62786 in reply to 62785

    Re: Error when using the Ajax uploader control

    And of course I figure out the problem as soon as I post a question. I had the httpModule in the incorrect area of my web.config for the IIS mode the server is in.
  •  07-29-2010, 9:19 AM 62800 in reply to 62786

    Re: Error when using the Ajax uploader control

    Glad to know you figured it out.
     
    Regards,
    Eric
View as RSS news feed in XML
Powered by ASP.Net
Copyright 2003 - 2017 CuteSoft Components Inc.. All rights reserved.