Live Support, Chat, Upload Control and Rich Text Editor
Welcome to Support forums Sign in | Join | Help |Client Center
in Search

Editor Styles ContentCSS - Class Parse issue

Last post 11-22-2016, 9:53 AM by danpc. 10 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  04-06-2016, 9:42 AM 83128

    Editor Styles ContentCSS - Class Parse issue

    An issue i'm having with the class parsing portion of the editor is that it doesn't seem to want to parse classes if the class name contains a symbol.

     

    e.g.

     

    .text-style {

          color:red; 

     

    will not appear in the styles drop down despite being a valid class name, however the following will:

     

    .textstyle{

          color:red; 

     

     

     

    a fix for this would be appreciated. 

  •  04-06-2016, 10:55 AM 83129 in reply to 83128

    Re: Editor Styles ContentCSS - Class Parse issue

    hi,

     

    it works fine for me.

     

    below is my editor code, I using example.css as the content css.

     

    1. <RTE:Editor ID="Editor1" runat="server" ContentCss="~/example.css" />  

     

    and I using the style setting below in the example.css

     

    1. .text-style {  
    2.       color:red;   
    3. }   
     

    last, I tested the simple html below in the editor

     

    1. <div class="text-style">abc</div>  
     

    regards,

     

    Ken 

  •  04-07-2016, 8:06 AM 83130 in reply to 83129

    Re: Editor Styles ContentCSS - Class Parse issue

    Kenneth,

     

    The class properties are applied to the class in the HTML content, i wasn't calling issue with that. However the class doesn't seem to appear in the "Styles" drop down at the top of the WYSIWYG editor. Did you test this?

     

    regards,

    Dan 

  •  04-08-2016, 10:08 AM 83136 in reply to 83130

    Re: Editor Styles ContentCSS - Class Parse issue

    hi,

     

    yes, I can reproduce thi sissue now, I have reported to the development team, once we fix this, I will keep you posted. for now, with the special style setting which contains the "-", you can add it manually in file "\richtexteditor\config\staticstyles.xml", it will shows correct.

     

    regards,

     

    Ken 

  •  04-21-2016, 4:23 AM 83154 in reply to 83136

    Re: Editor Styles ContentCSS - Class Parse issue

    Hi Ken,

     

    do you have an update regarding this?

     

    many thanks,

    Dan 

  •  04-28-2016, 3:58 AM 83286 in reply to 83154

    Re: Editor Styles ContentCSS - Class Parse issue

    Ken,

     

    following this up. Any update?

     

    Dan 

  •  05-02-2016, 12:50 PM 83291 in reply to 83286

    Re: Editor Styles ContentCSS - Class Parse issue

    not yet.
  •  05-25-2016, 4:25 AM 83483 in reply to 83291

    Re: Editor Styles ContentCSS - Class Parse issue

    how about now? it's been well over a month since i raised the issue.

     

    thanks 

  •  07-13-2016, 7:22 AM 83812 in reply to 83128

    Re: Editor Styles ContentCSS - Class Parse issue

    Over 3 months at this point.

     

    can you please provide an update? 

  •  07-13-2016, 2:06 PM 83816 in reply to 83812

    Re: Editor Styles ContentCSS - Class Parse issue

    Hi,

     

    Have not fix yet.

     

    Regards,

     

    ken 

  •  11-22-2016, 9:53 AM 85252 in reply to 83128

    Re: Editor Styles ContentCSS - Class Parse issue

    7 months at this point... any update?
View as RSS news feed in XML
Powered by ASP.Net
Copyright 2003 - 2016 CuteSoft Components Inc.. All rights reserved.